Als ondernemer moet je aantonen dat je jaarlijks minimaal 1.225 uur spendeert aan je onderneming om in aanmerking te komen voor de ondernemersaftrek. Dit is een aftrekpost van € 7.280 (2018) waar je dus geen belasting over hoeft te betalen.

Het is dus de moeite waard om de bestede tijd aan je onderneming goed bij te houden. Er zijn veel hulpmiddelen te vinden waarmee je je uren netjes kunt bijhouden. In veel gevallen wil je ze ook factureren aan de klant. En daar gebruiken veel ondernemers een andere tool voor. Dat is onhandig, want je moet 2x dezelfde gegevens invoeren.

Uren registreren en factureren als een PRO

Dat hoeft vanaf nu niet meer! Met STYKKER kun je al je uren registreren én factureren in één Excel-sjabloon zonder dat je al je gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Uren registreren en factureren met STYKKER

STYKKER is het eerste en enige Excel-sjabloon waarmee je uren, kilometers en al je verkochte producten & diensten kunt registreren, verantwoorden én factureren in één enkel Excel-sjabloon. STYKKER is het ultieme Excel-sjabloon voor verantwoording naar je klanten én naar de Belastingdienst. Geen dubbele invoer. En het mooie is, je kan ieder jaar blijven werken in hetzelfde document!

Probeer nu gratis! Download de demo hier.

Uren registreren en factureren in één sjabloon

STYKKER is eenvoudig in gebruik

In slechts enkele stappen registreer, verantwoord en factureer je al je gewerkte uren, gereden kilometers én verkochte producten en diensten in één Excel-sjabloon:

  • Je registreert je uren, kilometers en verkopen in één enkele tabel (max. 10 cellen per regel).
  • Vervolgens bepaal je welke regels je wilt factureren en vult het betreffende factuurnummer in.
  • Daarna selecteer  je alleen het factuurnummer en zowel je factuur als de urenstaat (maand of week) zijn direct klaar. Kies daarbij uit 2 factuursjablonen in 10 kleuren en 2 stijlen.
  • Met een prachtige rapportage bewaak je eenvoudig of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst
  • Tot slot monitor je gewerkte uren, gereden kilometers en verkochte producten en diensten met het dashboard of een van de vele (13!) rapportages.

Uren registreren en factureren met één tabel

Met STYKKER verwerk je alles in één simpele tabel. Van je gewerkte uren tot gereden kilometers en van gemaakte kosten tot verkochte producten en diensten. Je hoeft maximaal 10 cellen te vullen. Het is heel gemakkelijk. Bovendien is dit sjabloon geschikt voor meerdere jaren.

Wil je weten hoe STYKKER werkt?

Bekijk onderstaande video en ontdek zelf hoe gemakkelijk je urenregistratie wordt. In deze video zie je hoe uren worden geregistreerd en gefactureerd. Alle rapportages zijn direct klaar. Je hoeft alleen maar een klant, medewerker, project en/of jaar te kiezen.

Unieke aanbieding

We bieden STYKKER los aan, maar ook gebundeld aan met enkele van onze bestverkopende sjablonen. Hierbij loopt de korting flink op! Dit is dus dé kans om tegen een hele scherpe prijs onze toolkits te kopen (eigenlijk ben ik gek dat ik dit doe). Je doet slechts een eenmalige aanschaf en krijgt gratis updates en ondersteuning. Dit is dus geen abonnement.

Ga naar de website van STYKKER en kies een van de pakketten. Er is een pakket voor elk soort en type ondernemer – kies degene die bij jou past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Maar doe het snel, want op 9 april is het feest voorbij.

P.S. Lees hier de belangrijkste voordelen van STYKKER.

P.P.S. Heb je nog vragen? Grote kans dat die al beantwoord is in de lijst met Veel gestelde vragen.

P.P.P.S. Nog meer opties? Op deze pagina vind je een vergelijking van al onze urenregistratie-oplossingen.