Speciaal voor ZZP'ers, startende ondernemers en freelancers.

Makkelijk boekhouden in Excel. We stellen dit Excel-boekhoudpakket gratis ter beschikking. Bij het downloaden ga je akkoord met onze disclaimer. Je zit nergens aan vast.

 • Cees Niessen
  Fantastisch sjabloon. Je kunt er direct mee aan de slag. Aanrader!

  Cees Niessen Just Golf
 • Willem Bredenoord
  Boekhouden in Excel was nog nooit zo makkelijk. Mijn btw-aangifte rolt er uit en ik zie direct hoeveel winst ik heb gemaakt. O ja, en een factuur maken is een fluitje van een cent.

  Willem Bredenoord
 • Theo de Groot
  Ik heb het Excel boekhoudpakket nu enkele weken gebruikt en ik ben verbaasd over de eenvoud ervan. Ideaal voor een zzp-er of klein bedrijf. Je hoeft niet veel kennis van boekhouden te hebben. Ik ben het uitgebreide pakket Boekhouden-in-Excel gewend dat zeer veel mogelijkheden heeft, maar dit pakket doet er zeker niet vooronder. Prima aanvulling van het boekhoud aanbod.

  Theo de Groot
 • Theo
  Mooi begrijpelijk boekhoudpakket zelfs als je weinig of niets van boekhouden weet. En een uitstekende helpdesk. Aanrader!

  Theo
 • Peter
  Prima pakket. Heel eenvoudig maar compleet!

  Peter
Guarantee Box icon-style-22

Gemaakt door Excel-specialisten

Van wie gebruik je liever een Excel-sjabloon? Dit sjabloon is gemaakt door Boekhouden in Excel – de specialist in Excel-oplossingen voor ondernemers.

shadow-ornament

Betaal minder belasting met deze onmisbare belastingtips

Laat jij – net zoals veel andere ondernemers – ook honderden euro’s op tafel liggen? Alleen maar omdat je onvoldoende kennis hebt van belastingregels en/of volledig vertrouwt op je boekhouder of accountant?

Ontdek deze online training met (26!) onmisbare belastingtips voor ondernemers die je direct honderden euro’s opleveren. Je kunt het zelf narekenen met onze belastingtip-calculator.